top of page

Grænser

kan altid rykkes

Ørsted
TimeLog
Nordic Yarn Sisters
Katrine Berling
EcoClean
3 Erhverv
Ørsted
Oticon
Mine services

mine services

UI-Design &

ART DIRECTION

Jeg udvikler koncepter og skaber æstetiske og dynamiske designs til forskellige digitale platforme, såsom mobil, websites, apps og online-kampagner.

LOGO & IDENTITET

Har du et nyt projekt eller en ny virksomhed, eller har du brug for et komplet re-design? Jeg kan hjælpe dig med at skabe en unik visuel identitet.

ILLUSTRATIONER

Jeg laver både simple illustrationer og ikoner i vektorgrafik, såvel som i mere kunstnerisk frihåndsstil eller collageform.

Kampagner

Jeg laver opsætning og kampagner på Social Media samt banner-reklamer, såvel som kampagner til fx micro-sites med konkurrencer eller events. 

CREATE MORE SPACE

Om mig

Design er en illusion - det er i virkeligheden ikke andet end en reflektion af lys og illusionen om former i tomt rum. Dog er dette lys og smukke tomme rum så vigtigt for, hvordan budskaberne modtages af brugerne - Det er denne magi jeg elsker at arbejde med hver dag.

- Livva Lisel-Lotte Østerby, 

Senior AD'er og UI-designer 

Sascha E.H. Skydsgaard,

COO og partner hos TimeLog

Vi har været super glade for vores samarbejde. Livva har udfordret os og været med til at skabe vores grafiske identitet lige fra website og produkt til marketingmateriale og til sidst udmundet i en design guide. Hun forstår hurtigt, hvilke tanker man gør sig og får det skabt visuelt, hvilket skaber en fantastisk dynamik. 

Helene Munnecke,
EcoClean

Vi kontaktede Livva, da vi havde brug for noget ekspertassistance i forbindelse med design, disponering og klargørelse af vores nye hjemmeside – det har vi ikke fortrudt et sekund! Livva har arbejdet yderst professionelt og målrettet og alt hvad vi har modtaget fra Liselottes hånd, har været særdeles tilfredstillende. 

Bryan Traum,
Ejer af EcoEgo

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Livva. Hun er professionel, og har en kreativ indsigt langt ud over, hvad vi havde håbet på. Hun har virkelig formået at ramme essensen af vores virksomhed og vores mission med det grafiske design. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet!

de siger

+45 26281073

Jeg kommer gerne ud til en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde

bottom of page